Egg Albumin Pure від Nosorog – яєчний білок. Яєчний альбумін характеризується високою поживною цінністю, при цьому жири та вуглеводи практично відсутні. Продукт Egg Albumin Pure містить концентрат білка.
Переваги добавки Egg Albumin Pure:
Яєчний протеїн – натуральний продукт, дуже поживний та безпечний (у поодиноких випадках може бути алергія на білок). Nosorog Egg Albumin Pure без смакових добавок дуже швидко засвоюється, він не залишає жодних продуктів обміну та не впливає на баланс ферментів. Єдиний його мінус – специфічний смак, однак із ним можна миритися.
Відмінною дієтичною цінністю можна відзначити повну відсутність лактози, що робить яєчний альбумін Egg Albumin абсолютно безпечним для людей, які страждають на незасвоєння лактози.
Принцип дії:
До складу продукту входить близько 83% яєчного протеїну. Не використовуються складні хімічні формули для створення добавки – це виключно натуральний продукт. Продукт отримують шляхом фільтрації яєчного білка від жовтка з подальшим висушуванням в спеціальному апараті.
Показання до застосування:
Вам слід приймати Nosorog Egg Albumin Pure, якщо у вас у планах:
- Позбутися зайвої ваги та прибрати підшкірний жир.
- У стислі терміни набрати м'язову масу.
- Прискорити метаболізм.
- Збільшити силу та витривалість.
Склад в одній порції – 30 г:
Калорій – 100 ккал
Усього жирів - 0,33 г
Насичених жирів – 0 г
Усього вуглеводів - 3,63 г
Протеїн – 21,9 г
Рекомендації щодо застосування:
Змішати одну порцію (1 мірна ложка – 30 г) з 300 мл води. Приймати по 2-3 порції на день.