MST Egg White Protein – відмінний джерело натурального білка для спортсменів і людей, які підтримують низькокалорійну дієту. Продукт має в основі виключно чистий яєчний білок у концентрованій формі. Ідеально підходить для людей, які мають непереносимість молочних продуктів.
Протеїнова добавка Egg White Protein – хороша альтернатива молочному білку.
У кожній порції міститься 19,5 г. швидкоусвоюваного білка і всього 84 ккал. Мінімум жирів і вуглеводів у складі, повністю відсутній сахар.
Відмінно підходить для всіх, кому необхідно збільшити споживання білка в раціоні харчування, а також для людей, які мають різні непереносимості їжі.
< strong>Преимущества протеїну яєчного білка:
- головний компонент – яєчний альбумін;
- помірно висока швидкість засвоєння;
- відсутність жирів і незначне кількість вуглеводів;
- хорошее усвоение будь-якою людиною;
- виявляється джерелом замінених і незамінних амінокислот (треонін, триптофан, ізолейцин, лізин, метіонін і фенілаланін) ;
- примінність як для набору маси, так і для похудіння;
- усваюється організмом майже на 100%;
- підходить для людей з непереносимою лактозою, або алергією на сивороточні або казеїнові білки молока.
MST Egg White Protein здатний:
- нарощувати мишечну масу,
- нормалізувати обмін речовин,
- укріпленню імунітету,
- швидкому приросту сухої мишечної маси,
- збільшенню силових показників,
- восстановленню після тренування за короткий проміжок часу,
< li>зниження рівня холестерину в крові.
MST Egg White Protein є джерелом незамінних амінокислот, які потрібні організму для росту та підтримки мишечної маси та відновлення, зокрема лейцину. , необхідного для росту миші й аргініну, стимулятора вироблення оксиду азоту.
Одним із основних особливостей яичного протеїну є практично повна відсутність жирів і вуглеводів, при цьому велика кількість високоякісного білка.
Курінні яйця — это кладезь полезных и питательных веществ. Вони містять вітаміни групи В і мікроелементи (сера, хром, калій, мед).
Сирьем для виготовлення MST Egg White Protein служить звичайні курині яйця, а точніший яєчний білок – альбумін, міститься в них. Цим обумовлюється наявність незамінних амінокислот у кінцевому продукті.
Яичний білок усваюється повільніше сивороточного білка, але володіє більш тривалою дією, т.е. надто підвищує концентрацію амінокислот, допомагає надто позбавитися від почуття голоду. Степень усвоєння яєчного білка близько до 100%. Це означає, що він ідеально підходить як для стимуляції мишечного зростання, так і захисту від мишкового руйнування (катаболізму). Відмінно підходить для людей з харчовою алергією на молочні продукти.
Склад в одній порції – 25 г:
Калорійність - 84 ккал
Жири - 0 г
- насичені жири - 0 г
Вуглеводи - 1,44 г
- сахар - 0,96 г
< p>Білок - 19,5 г
Соль - 0,9 г
Інгредієнти:
Порошок яєчного білка, емулятор ( карбоксиметилцелюлоза натрію), ароматизатор, соль, сукралоза, краситель, диоксид кремнія.
Рекомендації щодо застосування:
Змішати 1 порцію (25 г) порошку з 200 мл води, приймати до або після тренування. В дні відпочинку приймати коктейль утром. Готовить при допомоги шейкера.