K 100 mcg від компанії Thompson підвищує міцність судинних стінок, сприяє загоєнню ран, упорядковує шлунково-кишковий тракт, попереджає остреопороз, сприяє гарній роботі нирок і мінералізації кісткової тканини, бере участь в процесах формування кісток.
Вітамін K є жиророзчинних вітаміном. Як правило, використовується для зниження ризику кровотеч, при захворюваннях печінки або тривалому прийнятті антибіотиків. Найбільше цього вітаміну в листової зелені (всілякі салати і капуста). Хлорофіл дає рослинам зелений колір і забезпечує їх вітаміном К. Слід врахувати, що заморожування продуктів може знищити вітамін. Ще він міститься в курячих яйцях, риб'ячому жирі, молоці і молочних продуктах, свинячий та яловичої печінки, зеленому горошку, спаржі, гарбузі, помідорах, огірках, кабачках, злаках, соєвому і оливковій олії.
Тільки половина добової дози вітаміну К потрапляє до нас з їжею. Решта виробляється кишковими бактеріями (при гарній роботі кишечника). Але, як правило, його запаси в нашому організмі дуже малі. Так само Вітамін До підвищує міцність судинних стінок, сприяє загоєнню ран, упорядковує шлунково-кишковий тракт, попереджає остреопороз, сприяє гарній роботі нирок і мінералізації кісткової тканини, бере участь в процесах формування кісток.
Склад в одній порції - 1 капсула:
Вітамін К (як филлохинон) - 100 мкг
Інші інгредієнти:
Желатин (капсула), рисове борошно, діоксид кремнію і стеарат магнію.
Рекомендації щодо застосування K 100 mcg:
Приймати 1 капсулу в день з їжею.