Як правило, використовується для зниження ризику кровотеч, при захворюваннях печінки або тривалому прийнятті антибіотиків. Найбільше цього вітаміну в листовій зелені (різні салати та капуста). Хлорофіл дає рослинам зелений колір та забезпечує їх вітаміном К. Слід врахувати, що заморожування продуктів може знищити вітамін. Ще він міститься в курячих яйцях, риб'ячому жирі, молоці та молокопродуктах, свинячій та яловичій печінці, зеленому горошку, спаржі, гарбузі, помідорах, огірках, кабачках, злаках, соєвій та оливковій олії.
Тільки половина доби вітаміну К потрапляє до нас із їжею. Решта виробляється кишковими бактеріями (при добрій роботі кишечника). Але, як правило, його запаси в нашому організмі дуже малі. кісткової тканини, бере участь у процесах формування кісток.
Рекомендована добова доза для дорослих 60-120 мкг, для дітей (залежно від віку) 10 -60 мкг.
Склад в одній порції Vitamin K-2 100 mcg – 1 капсула:
Вітамін С (від аскорбілпальмітат) - 2 мг
Вітамін К2 (менахінон-4) (МК-4) - 100 мкг
< p>Люцерни порошок - 300 мг
Інші інгредієнти:
Целюлоза (капсула), рисове борошно та діоксид кремнію.
< strong>Спосіб застосування:
1 капсулу на день з їжею.