Протеїн Пробіо — низьковуглеводний, знежирений протеїновий коктейль.
Головна особливість коктейлю: суміш спороутворюючих бактерій Bifidobacterium longum, Enterococcus faecium, Bacillus Subtilis та Basillus Licheniformis. Бактерії беруть активну участь у травленні, інактивації токсинів, синтезі вітамінів та незамінних амінокислот. На відміну від розрекламованих йогуртів, в Пробіо бактерії містяться в достатньому обсязі на одну порцію (40 г) коктейлю, щоб не розгубити більшість своїх "бійців" у шлунковому соку і дійти до кишечника, де і починається їхня основна робота. У кишечнику бактерії швидко розмножуються та витісняють шкідливу мікрофлору. Таким чином, стимулюється зростання власної мікрофлори, яка у звичному житті схильна до дисбіозу. Спороутворюючі бактерії протеїну Пробіо сприяє м'якому очищенню кишківника. Чистий кишечник не тисне на внутрішній м'яз преса і не розтягує його, що дуже важливо, якщо ви прагнете плоского живота. Коли внутрішні м'язи живота втрачають пружність, живіт починає сильно випинатися і, у зовсім занедбаних випадках, звисати. Бактерії затримуються в організмі протягом 10-12 днів, навіть після закінчення прийому коктейлю Пробіо дія триває. Біфідобактерії абсолютно нешкідливі, препарати, що містять аналогічний набір споророзрізних бактерій, дозволено давати дітям вже з 3-х місячного віку.
Протеїнова суміш підійде тим, хто хоче додати у вазі за рахунок м'язової тканини. У складі Пробіо немає «повільних» протеїнів, які каменем лягають у шлунку, створюючи ефект насичення. Дія коктейлю Пробіо ґрунтується на 3-х китах спортивних добавок:
— ізолять сироваткового протеїну — більше 90% чистого білка без жиру, холестерину та лактози (молочного цукру). Проста формула без важких компонентів дозволяє швидше засвоюватися м'язами. Ефективна добавка для зростання м'язової тканини та запобігання катаболічного процесу в м'язах.
— гідролізат сироваткового протеїну — гідролізований ізолят із підвищеною засвоюваністю м'язами. Має найбільш виражені анаболічні властивості. Присутність цієї спортивної добавки говорить про високу якість протеїнової суміші, оскільки виробництво гідролізату найдорожче.
— концентрат сироваткового протеїну — найбільш звична добавка в протеїнових сумішах. Містить від 60 до 90% білка. Засвоюється повільніше ізолята і гідролізату, але дружелюбно сприймається організмом, завдяки молекулярній схожості зі звичними продуктами харчування. метою оптимізації дієтичних умов для підтримки нормального мікробіоценезу кишечника, загального зміцнення організму та оптимізації раціону харчування при інтенсивних фізичних навантаженнях.
Амінокислотний склад на 100 г продукту: strong>
Амінокислоти г/100г
L-Ізолейцин 4,88
L-Лізін 10,0
L-Фенілаланін 3 ,4
L-Триптофан 2,0
L-Лейцин 11,99
L-Метіонін 2,2
L- Треонін 4,88
L-Валін 5,05
L-гістидин 2,42
L-Аргінін 1,75
L-Аспарагінова кислота 11,0
L-Аланін 4,5
L-Гліцин 1,75
L-Серін 3,3
L-глутамінова кислота 17,6
L-цистин 2,6
< L-Пролін 5,5 L-Тирозин 3,2 L-Орнітін 1,6 L-Цистеїн 0,54 >
Харчова та енергетична цінність 390 ккал/100 г
Вуглеводи – 1,4 г/100 г,
Білки – 94 г/100 г,
Жири – 0 г/100 г
Склад: голландський протеїн «Friesland Campina DMV BV», пробіотична суміш — Bifidobacterium longum та Enterococcus faecium.
Рекомендації до застосування: дорослим по 2 ст. л. (40 г) на порцію
- у тренувальні дні: 3 рази на день через 15-20 хвилин після фізичних навантажень і між основними прийомами їжі
- у нетренувальні дні: 2 рази на день між основними прийомами їжі.
Спосіб застосування: одну порцію суміші — 2 ст. л. (40 г) — розмішати з 200-300 мл води, молока або іншої рідини.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУ
Смак: «капучино» ;, «йогурт»
Вага, г: 1000
Термін придатності 24 місяці
Умови зберігання У сухому, недоступному для дітей місці.
Температура зберігання від +5 °С до +25 °С.