BioTech Protein Gusto – Pancake - порошок для приготування млинців з високим вмістом білка, без додавання цукру, джерело: proteinplus.com.ua. Ми рекомендуємо Protein Gusto Pancake, якщо ви: віддаєте перевагу сучасним продуктам швидкого приготування з хорошим смаком не хочете відмовлятися від смачної їжі навіть під час дієти любите експериментувати на кухні, оскільки насичену білками порошкову суміш для млинців можна використовувати як основу для безлічі рецептів. Бажаєте, щоб ваша дієта була смачною? Protein Gusto – це лінійка продуктів функціонального харчування з високим вмістом білка та без додавання цукру. Вона включає кілька вишуканих та поживних продуктів швидкого приготування, які ідеально впишуться у ваш раціон. Високий вміст білка Низький вміст жирів та вуглеводів Без додавання цукру Низький вміст натрію Просте та швидке приготування Без глютену Всі ми любимо млинці. Майже у кожній країні існує свій рецепт приготування цієї страви. Єдине питання полягає в тому, як поєднувати цей делікатес зі здоровою дієтою, якою ви дотримуєтеся. Збагачена білками порошкова суміш Protein Gusto для приготування млинців – просто знахідка для вашого солодкого життя! Високий вміст білка в цьому продукті допоможе зберегти м'язи під час тренування, суворої дієти та у повсякденному житті. А тепер радійте - одна порція містить всього 150 ккал! Продукт рекомендований людям з непереносимістю глютена, оскільки не містить глютена та доданого цукру. Наші млинці легко готувати, їх можна зробити маленькими чи великими, тонкими чи товстими, солодкими чи солоними... ви готові до грандіозної олії? Спробуйте і залишайтеся у формі, використовуючи нашу млинцеву суміш Protein Gusto! Як і всі продукти BioTechUSA, Protein Gusto Pancake складається із безпечних, ретельно відібраних інгредієнтів. Склад в одній порції – 40 г: Калорійність – 151 ккал Жири – 2,4 г з яких насичені – 1,2 г Вуглеводи – 11 г у тому числі цукру – 1,2 г Білки – 21 г Містить тільки натуральний цукор Інгредієнти Протеїнова суміш (концентрат білка молочної сироватки, сухе цільне яйце, казеїн, яєчний порошок білого кольору), рисове борошно, ароматизатори, розпушувач (гідрокарбонат натрію), стабілізатор (дінастріядифосфат) стевіоглікозиди, сукралоза). Спосіб застосування: Змішайте 40 г порошку (3 столові ложки з верхом) з 50 мл води і дайте постояти 1 хвилину. Цієї кількості достатньо для приготування 2-3 невеликих або 1 великого млинця. Смажте млинець на сковороді, додавши трохи олії, на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків (близько 1 хвилини з кожного боку). Джерело: www.ProteinPlus.com.ua Смаки: ваніль.