Червоний ферментований рис (КФР) — це натуральний продукт, який отримується шляхом зброджування рису за допомогою червоних дріжджів (Monascus purpureus). Протягом століть КФР використовується як ароматизатор та барвник в азіатській кухні. Його також високо цінують традиційні азіатські фітотерапевти.
небажаної побічної речовини, що виникає в процесі ферментації КФР. Цей продукт покращено за допомогою додавання CoQ10 та риб'ячого жиру Омега-3 для підтримки здоров'я серцево-судинної системи.
Поживна цінність в одній порції – 2 капсули:
Калорії - 20
Усього жирів - 2 г
Насичений жири - 0,5 г
Концентрат натурального риб'ячого жиру - 2 г
Омега-3 жирні кислоти:
Ейкозапентаєнова кислота (EPA) - 360 мг
Докозагексаєнова кислота (DHA) - 240 мг
Органічний червоний дріжджовий рис (Monascus purpureus) - 600 мг
CoQ10 (коензим Q10) - 60 мг
Інші інгредієнти: гелева капсула (бичачий желатин, гліцерин, вода, ріжкове дерево), бджолиний віск, натуральний d-альфа-токоферол і соєвий лецитин.
Утримує рибу (сардини, анчоуси, скумбрію) та соєву. p>
Рекомендації щодо застосування Red Omega:
Приймайте 2 капсули щодня з їжею.