Прискорити зростання м'язової маси при навантаженнях – природне бажання кожного спортсмена у залі. Від тренувань можна отримати ще більший ефект, але що для цього потрібно? Дослідження та досліди вчених довели, що зростання м'язової маси забезпечує креатин- азотосодержащая карбонова кислота. Бере участь в енергетичному обміні у м'язових та нервових клітинах. Застосування під час анаеробних тренувань надає витривалості, сприяє збільшенню сили та м'язової тканини.">креатин, який затримує воду в клітинах, створюючи ефект розбухання м'язів. За рахунок такого гідратуючого впливу вони виглядають більш накаченими і округлими. результати.
Що стосується силових показників, з добавкою від TM Power Pro вони зростають в рази.Помітні позитивні зміни видно вже через тиждень після прийому креатину. більше звичайного.А протягом місяця суха маса Вашого тіла в середньому збільшиться на 1,6 кг.І ніякої втоми під час тренувань, тільки потужний заряд енергії!
Ще один вагомий плюс креатину – поліпшення не тільки сили, а й Ваших спринтерських здібностей Цей ефект досягається за рахунок високого постачання енергії, при цьому добавка зменшує дію Молочна кислота - виробляється нашими м'язами під час анаеробних навантажень. При анаеробних навантаженнях у кров не надходить достатньо кисню, оскільки м'язи скорочуються занадто інтенсивно. Кисень є серйозним джерелом енергії для нашого організму, тому, коли ми відчуваємо нестачу в ньому, під час тренування з обтяженням, ми використовуємо як енергію глікоген з м'язів. Чим більше м'язового глікогену ми витрачаємо, тим більше йде викид у м'язи молочної кислоти. Проте молочна кислота миттєво й витрачається. При закінченні сету її запас у м'язах повністю виснажується. Сама собою молочна кислота не викликає крепатуру наступного дня після тренування. Але вона може стати причиною мікротріщин та мікротравм, через що ми можемо відчувати сильний м'язовий біль і через 24, і через 48 годин після тренування. Молочної кислоти, від якої під час навантажень Ви відчуваєте печіння в м'язах. М'язові волокна швидко відновлюються, а біцепси стають рельєфнішими. Сприяє синтезу білка, росту м'язової тканини, володіє анаболічними властивостями, сам по собі малоактивний, для кращих результатів рекомендується додаткове надходження тестостерону разом зі спортивним харчуванням. До того ж це чудова профілактика хвороб, що викликають атрофію м'язів. У складі 0,5 кг суміші від TM Power Pro – 70% креатину та 30% транспортної системи для покращеного всмоктування у кров. Прийом добавки підбадьорює приємним смаком винограду або мохіто, стимулюючи нові досягнення. Чемпіонська добавка від TM Power Pro зробить Ваші особисті перемоги у спорті регулярними!
СКЛАД:
Креатин (моногідрат) — 70 г/100г, концентрат соку сухий, яблучна кислота, ароматизатор ідентичний натуральному (згідно з зазначеним), вітамінний премікс (вітамін С -18 мг/100г, вітамін РР – 5,4 мг/100г, вітамін Е -3 мг/100г, вітамін В5 -1,8 мг/100г, вітамін В6 – 0,6 мг/100г, вітамін В2 – 0,48 мг/100г, вітамін В1 – 0,42 мг/100г, фолієва кислота (вітамін В9) - 60 мкг/100г біотин (вітамін В7) -45 мкг/100г, вітамін В12 – 0,3 мкг/100г), підсолоджувач Е 954, барвник натуральний/штучний (відповідно до зазначеного).
Особливості застосування:
Дорослим по 2 чайні ложки (10 г) за добу до тренування в перші 5 днів, у наступні дні — по 1 чайній ложці (5 г)
Застосування креатину:
Мета застосування: може бути використаний у раціоні спортивного харчування як додаткове джерело креатину.
Період застосування:
Продукт слід вживати лише за рекомендацією тренера або за призначенням лікаря, заснованих на оцінці напруженості тренувань та енергетичних витрат загалом, з метою оптимізувати раціон харчування. Норму продукту, тривалість та спосіб застосування призначає тренер та лікар.
Харчова та енергетична цінність 80 ккал/100 г,
Вуглеводи – 20 г/100 г,
Білки – 0 г/100 г,
Жири – 0 г/100 г
ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУ
Смак «виноград», «мохіто»
Термін придатності 24 місяці
Умови зберігання У сухому, недоступному для дітей місці.
Температура зберігання від +5 °С до +25 °С.
Застереження до застосування:
Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітність, період лактації у жінок.