Olimp Intra Xplode Powder – це інноваційний амінокислотний комплекс, для професійних спортсменів і людей, які ведуть активний спосіб життя, який підвищує витривалість і підтримує високу інтенсивність тренувального процесу. біг, тренування в тренажерному залі, їзда на велосипеді, матч з волейболу, футболу або довгий похід у гори, завжди призводять до фізичної та розумової втоми. співвідношенні 5:3:2 (L-валін, L-лейцин, L-ізолейцин) з додаванням тирозину, спільна дія яких здатна віддалити настання втоми під час тренування, зберегти концентрацію, увагу і, тим самим, наблизити бажаний спортивний результат. Так само склад збагачений екстрактом червоного буряка, широко відомим своїми корисними та лікувальними властивостями. Крім білка та цукру, у ньому містяться вітаміни, мінерали, органічні кислоти. У спортивному харчуванні він цінується як природне джерело оксиду азоту, який покращує постачання кисню до всіх органів і тканин організму, знижує серцеві навантаження під час інтенсивних тренувань, підвищує витривалість та регенерацію.
Харчова (поживна) цінність Intra Xplode powder в одній порції – 9 г:
Амінокислоти ВСАА - 4 г
з яких: L-валін - 2 г
з яких: L-лейцин - 1 ,2 г
з яких: L-ізолейцин - 0,8 г
Ацетил L-карнітин HCl - 0,58 г
з яких: L- карнітин 0,47 г
L-тирозин - 0,5 г
L-орнітин-L-аспартат - 0,5 г
з яких: L -орнітину - 0,25 г
Фосфор - 130 мг
Кальцій - 160 мг
Бікарбонат натрію - 700 мг
з яких : натрій - 190 мг
Екстракт буряка - 0,3 г
Склад:
ВСАА (22,2% L- валін, 13,3% L-лейцин, 8,9% L-ізолейцин), лимонна та яблучна кислота, бікарбонат натрію, 6,4% ацетил-L-карнітин HCl, 6,4% солі кальцію ортофосфорної кислоти, 5,6 % L-тирозин, 5,6% L-орнітин-L-аспартат, гуміарабік, 3,3% буряковий екстракт, ароматизатори, соєвий лецитин, ацесульфам К, сукралоза, каротин, кармін, рибофлавін, Цукровий колір, цукровий колір IV, синій блискучий FC, патент синій V, індигокармін, хлорофіли та хлорофіліни, куркумін, антоціани, екстракт папр іки, бетанін, рослинний вуглець.
Застосування:
1 порція на день - перед тренуванням. 1 порцію (9 г порошку = 1 мірки) розчинити в 100 мл води. Використовуйте безпосередньо після приготування.