Кокосова олія (Coconut Oil) Jarrow Formulas містить насичені жири: переважно ці насичені жири - середні жирні кислоти або тригліцериди. При нанесенні на шкіру вони надають їй гладкості. У зв'язку з наявністю цих жирів кокосове масло також зберігає вміст вологи в шкірі, так як жири виключають втрату вологи через пори на шкірі. При попаданні в організм завдяки регулярному вживанню кокосової олії, ці жири знаходяться постійно під шкірою, при цьому зберігаючи її здоровою і гладкою, надаючи їй рівний тон і зменшуючи пори. Жирні кислоти мають сильні дезінфікуючі та протимікробні властивості. В результаті, при нанесенні на шкіру кокосова олія захищає від мікробних інфекцій, які можуть потрапити у відкриті рани або навіть через пори. Крім того, капринова, каприлова та лауринова кислоти легко руйнують ланцюги жирних кислот, а це означає, що вони сприяють контролю та втраті ваги, зменшуючи зайвий жир, розтяжки.
Coconut Oil холодного віджимання Jarrow Formulas виготовляється зі свіжої м'якоті кокосового горіха (Cocos nucifera), не рафінується та видавлюється шнековим пресом у контрольованому середовищі у приміщенні. У цьому особливому процесі не використовуються ніякі розчинники та зберігаються леткі сполуки, які надають кокосам насичений та знайомий коксовий смак. Кокосова олія є джерелом середньоланцюгових тригліцеридів (MCT), наприклад, лауринової кислоти (C-12) та каприлової кислоти (C-8).
Основні властивості Coconut Oil:
- сертифікований органічний продукт;
- віджато шнековим пресом;
- джерело середньоланцюгових тригліцеридів;
- не містить трансжирних кислот(tfa);
li> - не гідрогенізовано;
- насичений та повний смак кокосу;
- веганський продукт;
- підходить для вегетаріанців / веганів;
- сертифікований qai.
Інші інгредієнти:
100% нерафінований виштовхувальний засіб, органічна, екстра-незаймана кокосова олія;
Зміст: горіхи (кокосові горіхи);
Рекомендації щодо застосування:
> div>
Кокосова олія зберігає стабільність навіть під час тривалих періодів зберігання. Кокосова олія тане при 24-25°C, тому її можна використовувати як у рідкій, так і у твердій формі для приготування їжі.