Іноді повільніше - краще, особливо, коли мова йде про швидкість засвоєння протеїну.
У той час як швидке засвоєння протеїну потрібно безпосередньо до і після тренування, повільне вивільнення бажано в інший час. Казеїновий протеїн чутливий до рівня pH і кислотному середовищі шлунка. В результаті йому потрібно більш ніж в два рази більше часу для розщеплення на амінокислоти в порівнянні з сироваткою та іншими протеїнами.
Казеїн - це найпоширеніший протеїн у коров'ячому молоці. Вважається, що це високоякісний протеїн, оскільки він легко асимілюється і дає достатню кількість амінокислот, які не можуть бути синтезовані самим організмом.
Ще одна корисна властивість казеїну полягає в тому, що він дає відчуття ситості. Казеїн надає легке тиск на стінки шлунка. З боку шлунка надходять таким чином сигнали в головний мозок про те, що шлунок наповнений і треба припинити їсти. Казеїн засвоюється повільніше всіх інших типів протеїну.
Це дозволяє створити ефект повільного вивільнення "" time-released "", тобто постійний приплив амінокислот в м'язи протягом довгого періоду часу.
Поживний склад порції (1 мірна ложка-32 г):
• Калорії - 110 ккал, в т. Ч. Калорії з жирів - 5 ккал
• Всього жирів - 0,5 г
• Всього вуглеводів - 3 г
• Протеїн - 24 г
• Холестерин - 5 мг
• Натрій - 35 мг
• Калій - 170 мг
• Комплекс ензимів - 40 мг
Інгредієнти:
Протеїнова суміш (міцелярно казеїн, казеїнат кальцію, молоко), натуральні і штучні ароматизатори, хлорид калію, сукралоза, хлорид натрію, гуарова камедь, лецитин.
Містить сліди молока і сої.
Рекомендації щодо застосування:
Додайте одну порцію в 200-250 мл води, молока або Вашого улюбленого напою. Приймайте вранці, перед сном і в інший час, коли необхідна завантаження білком. "