Комплексний гейнер від Strong Fit Brutto – комбіноване джерело вуглеводів та білка для швидкого поповнення енергетичних запасів організму та нарощування м'язової маси.
Вуглеводно-білковий комплекс нашого гейнера містить 20% концентрату сироваткового білка для балансу амінокислотного складу. містить рослинні компоненти та активні речовини (креатин), які ефективно поєднуються один з одним і допомагають спортсменам досягти кращих результатів. Екстракт елеутерококу та папаїн допомагають легко переносити важкі фізичні навантаження, завдяки своїй тонізуючій та стимулюючій дії. Лецитин і урсолова кислота транспортують усі корисні речовини до м'язів, нормалізують травлення та покращують обмін речовин.
Gainer Strong Fit Brutto А, Е, цинк). Gainer - висококалорійна вуглеводно-білкова суміш, без жирів, з насиченим банановим смаком. Пудроподібна текстура цієї суміші легко розчиняється в будь-якій рідині, перетворюючись на густий банановий коктейль.
Джерело протеїну – концентрат сироваткового білка Високий вміст калорій 20% білка Містить вітамінно-мінеральний комплекс Без ГМО та сої Переваги використання:
- Сприяє нарощуванню м'язової маси
- Підвищує енергетичні запаси організму
- Відновлює запаси глікогену
- Поповнює потреби організму в амінокислотах
- Швидко відновлює сили, регенерує м'язову тканину
- Пригнічує катаболічні процеси
- Нормалізує травлення.
li>
Компоненти:
Мальтодекстрін – швидкий вуглевод, що складається з молекул глюкози, мальтози, мальтотріози та декстрину. Він має високий глікемічний індекс і відновлює енерговитрати.
Сироватковий білок – найкращий варіант для швидкого відновлення, набору м'язової маси та підтримання хорошої фізичної форми.
Фруктоза – джерело енергії, що легко утилізується, для людського організму. Використовується для відновлення запасів глікогену, забезпечуючи організм енергією під час відновлення після фізичного навантаження. Вона не викликає перенасичення крові цукром
Креатин – азотовмісна карбонова кислота. Бере участь у синтезі АТФ, в енергетичному обміні м'язових та нервових клітин. Застосовують для збільшення сили, витривалості та м'язової маси.
Лецитин – активна речовина, яка захищає печінку при дії значних фізичних навантажень та покращує травлення. Лецитин допомагає організму виробляти енергію та засвоювати вітаміни.
Урсолова кислота – активна речовина, яка посилює ріст м'язової тканини, допомагає скоротити атрофію м'язів, підтримує рівень цукру в крові та холестерину.
Екстракт елеутерококу – рослинний інгредієнт, який має тонізуючу дію та стимулюючий ефект. Він покращує обмін речовин, нормалізує стан організму при стресі, знижує втому, сонливість та підвищує працездатність.
Папаїн – рослинний фермент, що здійснює розщеплення білків до амінокислот. Він бере участь у процесі нормалізації травлення, зміцнює імунітет і нейтралізує токсини.
Вітаміни групи В, А, Е – нормалізують усі обмінні процеси, захищають організм від негативного впливу довкілля, сприяє метаболізму білків. Вітаміни захищають організм від перенапруги та прискорюють відновлювальний процес.
Цинк – необхідний мікроелемент, що зміцнює імунітет. Цинк сприяє очищенню крові від молочної кислоти, що накопичилася.
Склад на 100 г продукту:
Калорійність, харчова цінність: 400 ккал
Вуглеводи – 85,4 г
Білки – 10 г (у перерахунку на чистий протеїн)
Жири – 0 г
Мальтодекстрин, сироватковий білок (концентрат сироваткового білка) - 10 г
Креатин - 2,5г
Фруктоза, урсолова кислота - 0,025 г
>
Лецитин - 0,2 г
Папаїн - 0,01 г
Екстракт елеутерококу сухий - 0,01 г
Вітамін Е - 3 мг
Вітаміни групи В (вітамін В5 -1,8 мг, вітамін В6 - 0,6 мг, вітамін В2 - 0,48 мг, вітамін В1 - 0,42 мг, вітамін В9 - 60 мкг, вітамін В7 - 45 мкг, вітамін В12 - 0,3 мкг)
Вітамін А-500 мкг
Цинк - 0,000004 г
Інші інгредієнти : ароматизатор ідентичний натуральному, підсолоджувач сукралозу (Е 955), барвник натуральний (Е 140).
Рекомендації з вживання:
Змішайте 1 порцію (40г) гейнера в шейкері з 200-300 мл молока, води чи іншого напою. Вживайте коктейль 2-3 рази на добу через 15-20 хвилин після фізичних навантажень, перед сном або в проміжках між основними прийомами їжі. Умови зберігання: при температурі від 0 °С до +22 °С та відносної вологості повітря не більше 75%