Рекомендується при:
- дисфункція шлунково-кишкового тракту
- запаленні слизових оболонок травної системи
- розлад кишечника
- переїдання жирною і важкою їжею
- здуття
- печії
- дискомфорті ШКТ після їжі
li>
Показання до застосування
Приймати по 2 капсули в початку кожного прийому їжі або за призначенням лікаря. Що це? Це спеціально створені ферменти вегетаріанського походження для підтримки мікрофлори кишківника. Продукт містить суміш ферментів, які допомагають перетравлювати більшість продуктів, включаючи бобові та овочі сімейства хрестоцвітих. це працює?
Препарат необхідний тим, хто через дефіцит ферментів, або не правильного розщеплення або засвоєння, страждає від неправильного обміну речовин, від проблем зі шлунком і травленням, страждає від регулярних запорів, розладів , здуття та болі в животі. Т.к. частково перетравлена їжа порушує здоров'я кишечника, дратує слизову оболонку кишечника та забезпечує харчування потенційно патогенним бактеріям. Унікальність цього комплексу в тому, що всі ферменти вегетаріанського походження та на відміну від ферментів тваринного походження, вони працюють у більш низьких дозах та ширшому діапазоні pH. А це означає, що вони починають працювати в шлунку і продовжувати працювати по всьому тонкому кишечнику. Він складається з протеаз (для руйнування білка), амілаз (для розщеплення вуглеводів) та ліпаз (для руйнування жирів). Формула посилена й іншими специфічними ферментами Альфа-галактозидазою, яка полегшує розщеплення складних вуглеводів, Лізоцимом та Serratia пептидазою. Разом вони допомагають процесу природного травлення організму та можуть покращити поглинання поживних речовин. Вживаючи його перед їдою, він діє як систематичні ферменти, що забезпечують комфорт організму.
Елемент | Вага | Одиниця | Відсоток |
Порція | 2 | капсули | |
Порцій в упаковці | 60 | | |
Комплексна ферментна суміш | 800 | мг | ** |
З наступною ферментативною активністю: | |
Вуглеводні специфічні ферменти | |
Амілази | 1830 | BAUΔ | |
Альфа-амілази | 100 | DUΔ | |
Глюкоамілаза (з активністю бічного ланцюга ізомальтази) | 30 | AGUΔ | |
Ферменти, специфічні для цукру< /td> | |
Лактаза | 1500 | ALUΔ | |
Сахараза (інвертаза) | 400 | SUΔ | |
Мальтаза (діастаза) | 200 | DP°Δ | |
Пуллуланаза (фермент розгалуження з ізомальтазною активністю бічного ланцюга) | 25 | UΔ | |
Ферменти, специфічні для рослинних/рослинних волокон strong> | |
Целюлаза | 500 | CUΔ | |
Комплекс геміцелюлази/пектинази/фітази | 200 | HSUΔ | |
Фітаза | 10 | PUΔ | |
Бета-глюканаза | 20 | BGIΔ | |
Альфа-галактозидаза | 100 | AGSUΔ | |
Галактоманназа | 200 | HCUΔ | |
Ферменти, специфічні для білків та пептидів | |
Кислотна протеаза | 50 | SAPUΔ | |
Лужні протеази | 50 | PCΔ | |
Протеазно-пептидазний комплекс з ендопептидазною, екзопептидазною та ДПП-IV активністю | < td style="width: 7.88732%;" align="right" valign="bottom">40000 HUTΔ | |
Фермент, специфічний для жиру< /td> | |
Ліпаза | 1500 | FIPUΔ | |
Інші ферменти | |
Лізоцим (з яєчного білка) | 100000 | SHUΔ | |
Serratia пептидаза (покрита кишковорозчинною оболонкою) ‡ | 2500 | SPUΔ | |
** Денна норма (DV) не встановлена. | |