MST Egg White Protein є джерелом натурального білка для спортсменів і людей, які дотримуються низькокалорійної дієти. Протеїнова добавка Egg White Protein містить чистий яєчний білок у концентрованій формі і є гарною альтернативою молочному протеїну.
У кожній порції Egg White Protein міститься 19,5 г білка, що швидко засвоюється, і всього 84 ккал, при мінімумі жирів і вуглеводів. Продукт ідеально підходить для людей, які мають нестерпність молочних продуктів або шукають спосіб збільшити споживання білка у своєму раціоні харчування.
Яєчний білок є джерелом замінних та незамінних амінокислот, таких як треонін, триптофан, ізолейцин, лізин, метіонін та фенілаланін. Він підтримує нарощування м'язової маси, нормалізацію обміну речовин, зміцнення імунітету, швидкий приріст сухої м'язової маси, збільшення силових показників та відновлення після тренування за короткий термін. Також MST Egg White Protein сприяє зниженню рівня холестерину в крові.
Яєчний білок, що міститься в Egg White Protein, має практично повну відсутність жирів і вуглеводів, але містить велику кількість високоякісного білка. Він засвоюється повільніше сироваткового протеїну, але має більш тривалу дію, що сприяє тривалому підвищенню концентрації амінокислот і допомагає усунути почуття голоду. Яєчний білок ідеально підходить для стимуляції м'язового росту та захисту від катаболізму. Він також підходить для людей із харчовою алергією на молочні продукти.
Переваги MST Egg White Protein:
- головний компонент – яєчний альбумін;
- помірно висока швидкість засвоєння;
- відсутність жирів та незначна кількість вуглеводів;
- є джерелом замінних та незамінних амінокислот (треонін, триптофан, ізолейцин, лізин, метіонін та фенілаланін);
- застосовність як для набору маси, так і для схуднення;
- засвоюється організмом майже на 100%;
- підходить для людей з непереносимістю лактози або алергією на сироваткові або казеїнові білки молока.
MST Egg White Protein є джерелом незамінних амінокислот, які потрібні організму для росту та підтримки м'язової маси та відновлення, зокрема лейцину, необхідного для росту м'язів та аргініну, стимулятора вироблення оксиду азоту.
>
Однією з основних особливостей яєчного протеїну є практично повна відсутність жирів та вуглеводів, при цьому велика кількість високоякісного білка.
Яєчний білок засвоюється повільніше сироваткового протеїну, але має більш тривалу дію, тобто. надовго підвищує концентрацію амінокислот, допомагає надовго позбутися почуття голоду. Ступінь засвоєння яєчного білка близька до 100%. Це означає, що він ідеально підходить для стимуляції м'язового росту, так і захисту від м'язового руйнування (катаболізму). Відмінно підійде для людей із харчовою алергією на молочні продукти.
Склад
|
на 100 г
|
на 25 г
|
Калорійність
|
335 ккал
|
84 ккал
|
Жири
|
0 г
|
0 г
|
- насичені жири
|
0 г
|
0 г
|
Вуглеводи
|
5,71 г
|
1,43 г
|
-цукор
|
3,82 г
|
0,95 г
|
Протеїн
|
78 г
|
19,5 г
|
Сіль
|
3,7 г
|
0,92 г
|
Інгредієнти:
Порошок яєчного білка, ароматизатор, емулятор (карбокси метилцелюлоза натрію), сіль, сукралоза, барвник, діоксид кремнію.
Містить: яйця.
Рекомендації щодо застосування:
Змішати 1 порцію (1 мірна ложка - 25 г) порошку з 200 мл води, приймати до або після тренування. У дні відпочинку приймати добавку вранці.