MST Egg White Protein – чудове джерело натурального білка для спортсменів та людей, які дотримуються низькокалорійної дієти. Продукт має в основі чистий яєчний білок в концентрованій формі. Ідеально підходить для людей, які мають нестерпність молочних продуктів.
Протеїнова добавка Egg White Protein – хороша альтернатива молочному протеїну.
У кожній порції міститься 19,5 г білка, що швидко засвоюється, і всього 84 ккал. Мінімум жирів та вуглеводів у складі повністю відсутній цукор.
Добре підходить для всіх, кому необхідно збільшити споживання білка в раціоні харчування, а також для людей, які мають різні непереносимості їжі.
Переваги Egg White Protein:
- головний компонент – яєчний альбумін;
- помірно висока швидкість засвоєння;
- відсутність жирів та незначна кількість вуглеводів;
- добре засвоєння будь-якою людиною;
- є джерелом замінних та незамінних амінокислот (треонін, триптофан, ізолейцин, лізин, метіонін та фенілаланін) ;
- застосовність як для набору маси, так і для схуднення;
- засвоюється організмом майже на 100%;
- підходить для людей з непереносимістю лактози або алергією на сироваткові або казеїнові білки молока.
MST Egg White Protein сприяє:
- нарощування м'язової маси,
- нормалізація обміну речовин,
- зміцнення імунітету,
- швидкий приріст сухої м'язової маси,
- збільшення силових показників,
- відновлення після тренування за короткий проміжок часу
- зниження рівня холестерину в крові.
MST Egg White Protein є джерелом незамінних амінокислот, які потрібні організму для росту та підтримки м'язової маси та відновлення, зокрема лейцину, необхідного для росту м'язів та аргініну, стимулятора вироблення оксиду азоту.
>
Однією з основних особливостей яєчного протеїну є практично повна відсутність жирів та вуглеводів, при цьому велика кількість високоякісного білка.
Курині яйця — це криниця корисних та поживних речовин. Вони містять вітаміни групи В та мікроелементи (сірка, хром, калій, мідь).
Сировиною для виготовлення MST Egg White Protein служать звичайні курячі яйця, а точніше яєчний білок - альбумін, що міститься в них. Цим обумовлюється наявність незамінних амінокислот у кінцевому продукті.
Яєчний білок засвоюється повільніше сироваткового протеїну, але має більш тривалу дію, тобто. надовго підвищує концентрацію амінокислот, допомагає надовго позбутися почуття голоду. Ступінь засвоєння яєчного білка близька до 100%. Це означає, що він ідеально підходить для стимуляції м'язового росту, так і захисту від м'язового руйнування (катаболізму). Відмінно підійде для людей із харчовою алергією на молочні продукти.
Склад в одній порції – 25 г:
Калорійність - 84 ккал
Жири - 0 г
- насичені жири - 0 г
Вуглеводи - 1,44 г
- цукор - 0,96 г
Протеїн - 19,5 г
Сіль - 0,9 г
Інгредієнти:
Порошок яєчного білка, емулятор (карбоксиметилцелюлоза натрію), ароматизатор, сіль, сукралоза, барвник, діоксид кремнію.
Рекомендації щодо застосування:
Змішати 1 порцію (25 г) порошку з 200 мл води, приймати до або після тренування. У дні відпочинку приймати коктейль вранці. Готувати за допомогою шейкера.