Яєчний протеїн незамінний джерелом білка у людей з алергією на сою або молочні продукти. Вживання яєчного протеїну призводить до прискореного розвитку м'язів, такі властивості обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислот.
Яйця завжди були першочерговим продуктом в раціоні людини - це пояснюється їх унікальним складом, який містить велику кількість тваринного білка і корисних речовин. Особливою популярністю вони користуються у спортсменів, організм яких мають потребу в систематичному надходженні високоякісних білків.
Яєчний протеїн Egg Protein Willmax стане незамінним джерелом білка у людей з алергією на сою або молочні продукти. Для них, єдиною можливістю отримувати якісний білок, є яєчний протеїн, що дозволяє максимально швидко досягати поставлених спортивних цілей.
Переваги Willmax Egg Protein:
Вживання яєчного протеїну в рекомендованих кількостях, призводить до прискореного розвитку м'язів - це дозволяє швидко і ефективно наростити здорову м'язову масу. Такі властивості яєчного білка обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (ВСАА) - лейцину. Рівень вмісту лейцину становить близько 9%, тільки в сироватковому протеїні його рівень його вище - близько 11%.
Після вживання яєчного протеїну, білок потрапляє в організм, швидко збільшуючи рівень амінокислот в крові - це стимулює поліпшення харчування м'язів на клітинному рівні, з подальшим зростанням м'язової тканини. Більш того, він викликає у людини відчуття ситості, що дозволяє застосовувати дану різновид протеїну не тільки спортсменам, активно нарощують м'язову масу, але і людям з надмірною масою, що бажають позбутися від зайвих кілограмів.
У порівнянні з іншими джерелами протеїну, яєчний білок містить велику кількість лейцину - це дозволяє наситити організм необхідною кількістю корисного білка і знизити вживання протеїну з інших джерел, зберігаючи високий темп зростання м'язової маси.
Істотною перевагою яєчного білка є можливість його вживання в будь-який час доби без шкоди здоров'ю. Але більшість спортсменів воліють приймати протеїн в послетренировочний період. Фахівцями доведено, що вживання в їжу 5 грам яєчного протеїну, сприяє прискоренню відновлення м'язових клітин.
У професійній спортивному середовищі, яєчний білок називають досконалим - це обумовлено наявністю в складі яєць всіх необхідних поживних речовин для нормальної роботи людського організму.
Порція 30 г містить:
Калорійність - 120 ккал
Всього жирів - 0 г
Холестерин - 15 мг
Натрій - 380 мг
Всього вуглеводів - 2 г
Клітковина - 1 г
Цукор - <1 г
Протеїн - 26 г
Рекомендації щодо застосування:
Дорослим по 1-3 порції в день, в залежності від інтенсивності навантажень, маси тіла, віку і рівня підготовки.
- в тренувальні дні: приймати за 1-1,5 години до тренування і протягом 30 хвилин після.
- в нетренувальні дні: перший раз вранці і ще один раз між прийомами їжі
Спосіб приготування: розчинити одну порцію продукту 30г (1,5 мірні ложки) в шейкері з 300 - 400 мл рідини (вода або знежирене молоко) і ретельно перемішати.