Що таке ізолять соєвого білка? Ізолят соєвого білка має найвищий вміст білка серед усіх соєвих білкових порошків. Наш ізолят соєвого білка виготовлений зі 100% не ГМ соєвих бобів, знежирених під час суворого процесу відділення жирів та вуглеводів. Кінцевий продукт містить понад 90% білка з мінімальною кількістю жиру та вуглеводів, водночас не маючи у складі абсолютно ніякої лактози. Переваги ізоляту соєвого білка Ізолят соєвого білка несправедливо вважається гіршим за інші високоякісні білки, такі як сироватковий білок, оскільки він є повноцінним джерелом білка, тому має бути нарівні з такими джерелами білка як сироватка і молоко. Його стабільний темп засвоєння робить його чудовим додаванням до сироваткового білка. Заперечуючи ряд необґрунтованих міфів, ізольят соєвого білка не впливає на виробництво естрогену. Безліч досліджень, присвячених таким питанням, довели, що немає різниці між показниками людей, які приймали соєвий білок і тих, хто не приймав його. Кому підходить? Ізолят соєвого білка - це ідеальний вибір для вегетаріанців, веганів і тих, хто має особливі харчові потреби, наприклад, непереносимість лактози. Ізолят соєвого білка - це наближений до рослин вид білка, який нагадує м'ясний білок і має прекрасний профіль амінокислот. Ізолят соєвого білка має нейтральний смак і не містить лактози та глютена, а також не є ГМ. Амінокислотний профіль продукту можна знайти внизу сторінки в "Сертифікатах". Зверніть увагу, що інформація на етикетці цього продукту надана англійською мовою. Однак, залежно від продукту, інформація може бути також надана французькою, італійською, німецькою, іспанською, датською, шведською та фінською мовами. **Ефекти продукту можуть змінюватись в залежності від індивідуального сприйняття. Ключові переваги Багатий на ключові амінокислоти Може зменшити ризик серцевих захворювань і знизити рівень холестерину Вважається повноцінним білком У 30г: Енергетична цінність: 113.7ккал Білок (початковий продукт): 27.8г Білок (готовий продукт): 26.4г Жов: 0.0г 3.г. яких цукру: сліди Просимо помітити, що інформацію про поживні речовини взято з варіанта без смаку. При виборі варіанта зі смаком вміст білка зменшиться в середньому на 3%, однак, у шоколадних варіантах, у зв'язку з додаванням какао, вміст білка може зменшиться приблизно на 8%.