Zero Bar – батончик без цукру, лактози і глютена з високим вмістом протеїну (близько 45%).
Компанія BioTech випустила його в безлічі чудових смаків. спробувати, щоб оцінити всю пишність смаків і текстури самостійно.
Склад Zero Bar заслуговує на увагу кожного, хто стежить за своїм харчуванням, дотримується дієти, займається спортом і контролює якість та кількість споживаного протеїну.
Білок це важливий будівельний матеріал для м'язових тканин. Він повинен систематично надходити в організм у потрібній кількості, особливо якщо ви регулярно тренуєтеся, нарощуєте м'язову масу або працюєте над зниженням ваги. У батончиках міститься сироватковий білок, який становить 42-45% від загальної кількості інгредієнтів. Купувати Zero Bar можуть люди, які дотримуються строгої дієти та хочуть скинути зайву вагу, оскільки в цьому продукті не лише достатня кількість білка, а й зовсім мало вуглеводів. Відмінною особливістю даної протеїнової шоколадки є відсутність шоколадної глазурі та, відповідно, зайвих калорій. Сама ж білкова текстура хрумка.
BioTech Zero Bar – це не пересічний батончик. Це продукт, над розробкою якого працювали найкращі спеціалісти компанії виробника. У складі батончика відсутня лактоза (багато хто страждає від її непереносимості), глютен, цукор та аспартам. Батончик справді створений без додавання цукру! Приємний солодкий смак виходить за рахунок використання стевії та сукралози. До складу доданий вітамін E, який сприяє зміцненню кісток.