Рекомендується при:
- алергії, астмі, сінній лихоманці
- катаракті
- хворобах серця та системи кровообігу
- вірусних інфекціях
- синдромі хронічної втоми
- лікуванні раку
Одним з найпотужніших природних антиоксидантів по праву вважається Кверцитін. Це флавоноїд, який у великих кількостях міститься в бузині, білій та червоній цибулі, журавлині, перці. Значно менше його в яблуках, грушах, чорниці чи шпинаті. Через те, що овочі першої категорії присутні в раціоні дуже рідко, або незначною кількістю, кверцетин потрібно вживати як добавку.
Як це працює?
Цей препарат виготовлений за передовою фітосомною технологією, що забезпечує високу біодоступність продукту. Кверцетин успішно бореться з вільними радикалами та окислювальними реакціями, виводить із організму токсини, а отже – уповільнює процес старіння організму. Чинить позитивний вплив на імунну систему. Кверцетин, відмінний антигістамінний засіб, якому під силу здолати деякі види алергій, у тому числі і харчову, а також прояви астми. Відомий і сприятливий вплив цього флавоноїду на серцево-судинну систему. Широко використовується при лікуванні навіть хронічних запальних реакцій сечового міхура, передміхурової залози тощо. Останнім часом Кверцетин все частіше включають у комплексне лікування онкологічних та аутоімунних захворювань. Прийом Кверцетину також поліпшить зір, роботу мозку і серця, знизить рівень поганого холестерину. >
Приймайте по 1 капсулі від двох до трьох разів щодня з їдою або за рекомендацією вашого лікаря.
елемент | Вага | Одиниця | Відсоток |
Порція | 1 | | |
Фітосоми Кверцитіна (концентрат софори японської (лист) / фосфоліпідний комплекс із соняшнику) | 250 | мг | |