- Унікальні жирні кислоти, які підтримують мікробний баланс
- MCT, який сприяє підвищенню рівня енергії
- Підтримує здоров'я Г.І.
Каприлова кислота була вперше популяризована в якості харчової добавки доктором Уїльямом Круком, автором знаменитої книги по внутрішньої екології, The Yeast Connection. Сьогодні він широко використовується в якості доповнення до інших ефективним добавкам, таким як ацидофілін і ФОС, для здорового мікробного балансу. * Він також набирає популярність серед спортсменів, які цінують його за його швидку енергію. * Каприлова кислота - тригліцериди із середньою довжиною ланцюга (MCT)), тип ліпідів, який перетравлюється не в кишечнику, а в печінці, як вуглеводи. Таким чином, вони забезпечують швидку енергію - більш ніж в два рази більше, ніж від глюкози. *
склад
Розмір порції 1 softgel
| Кількість на порцію | % Від добової потреби |
Калорії | 10 | |
Загальний жир | 1 g | 1% |
Насичених жирів | 1 g | 5% |
Каприлова кислота (із середньоланцюгових тригліцеридів, 1 г) | 600 mg | * |
Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами і ліками. це
Продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких захворювань.