NOW Chewable Papaya Enzyme - фермент папайї у вигляді жувальних пастилок, що має освіжаючий смак і покращує функціонування шлунково-кишкового тракту.
NOW Chewable Papaya Enzyme виготовляються із цільного незрілого висушеного розпиленням порошку Папайї, у кожній таблетці міститься 40 мг діючої речовини. Крім того, до складу Chewable Papaya Enzyme були поміщені протеаза, ліпаза, целюлаза і були включені в повному спектрі активності ферменту. Травні ферменти необхідні для поліпшення роботи, профілактики шлунково-кишкового тракту, поглинання тілом та повного використання їжі. З віком ми не молодшаємо, наш організм відповідно теж, тому засвоєння їжі відбувається все гірше та гірше. Зменшується кількість необхідних ферментів та, отже, ефективність травлення знижується. Саме тому потрібно використовувати NOW Chewable Papaya Enzyme і ваше життя налагодиться незалежно від того, скільки вам років і яку їжу ви вживаєте!
Функціональні риси NOW Chewable Papaya Enzyme:
- Жувальні пастилки.
- Стравальна підтримка.
- Поліпшення роботи ШКТ.
- З м'ятою та хлорофілом.
- Підтримка перетравлення протеїнів.
- Вегетаріанська формула.
Склад порції Chewable Papaya Enzyme - 2 жувальні пастилки:
Калорії - 5
Усього вуглеводів - 2 г
У тому числі цукрові спирти (сорбіт та маніт) - 1 г
Папаїн (з папаї) (2000 USP / мг) - 100 мг
Папайя фрукти порошок - 80 мг
Бромелайн (з ананасу) (2400 GDU/г) - 20 мг
Протеаза (5000 FCC/г) - 20 мг
Ліпаза (10000 USP / г) - 2 мг
Целюлази (4000 FCC / г) - 0,6 мг
Альфа-амілаза (25000 USP / г) - 2 мг
Інші інгредієнти:
Стеаринова кислота (рослинного джерела), магнію стеарат (рослинний джерело), діоксид кремнію, м'яти порошок, масло перцевої м'яти та мідь натрію хлорофілін (хлорофіл).
Попередження:
Звернутися до лікаря, якщо ви вагітні / доглядаєте хворих, приймаєте ліки або є захворювання.
Рекомендації до застосування:
Розчиніть 2 жувальні пастилки в роті після їди або при необхідності. Для дітей (більше 4 років) розжувати або розчинити 1 пастилку в роті після їди або при необхідності.
Зберігати в сухому, прохолодному місці, після відкриття.
< /span>