BCAA 2: 1: 1 від IronFlex - високоякісна спортивна харчова добавка, до складу якої входять амінокислоти з розгалуженими боковими ланцюжками (BCAA), в оптимальному співвідношенні 2-1-1. Препарати, що містять амінокислоти з розгалуженими боковими ланцюжками, широко застосовуються атлетами, особливо в силових видах спорту.
Чому варто вибрати саме цей продукт? Місією компанії IronFlex є створення продуктів з високою якістю, прозорим складом по максимально доступною ціною. Тому вони створили продукт на основі особливо чистих амінокислот з розгалуженими боковими ланцюжками 2-1-1, тобто з 100% вмістом чистих амінокислот BCAA без будь-яких добавок.
Якщо Ви раніше використовували продукт цього типу, зверніть увагу на те, який відсоток чистих амінокислот з розгалуженими боковими ланцюжками міститься в Вашому препараті? Хіба Ви не відчуваєте себе обдуреними, якщо продукт містить тільки 60%, 70% або 80% амінокислот з розгалуженими боковими ланцюжками? Купуючи цей продукт, Ви можете бути впевнені, що отримуєте продукт, в якому є тільки амінокислоти з розгалуженими боковими ланцюжками (BCAA). Порівняйте ціни і приймайте рішення самостійно!
Особливості BCAA 2: 1: 1:
- придушення катаболізму;
- відновлення м'язових клітин;
- джерело незамінних амінокислот, необхідних речовин, які організм змушений отримувати з їжі, так як не в змозі самостійно їх синтезувати;
- стимулює анаболічні процеси в організмі;
- 35% маси м'язової тканини припадає на амінокислоти з розгалуженими боковими ланцюжками, що робить цей препарат виключно важливим.
Склад в одній порції - 5 г:
BCAA - 4 г
L-лейцин - 2 г
L-валін - 1 г
L-ізолейцин - 1 г
склад:
L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін, ріпаковий лецитин порошок (емульгатор), лимонна кислота (регулятор кислотності), ароматизатор, сукралоза (підсолоджувач), стевіол-глікозиди (підсолоджувач).
Застосування BCAA 2: 1: 1:
В тренувальні дні приймати дві порції безпосередньо до і після тренування. У дні без тренувань приймати одну порцію відразу після пробудження. Рекомендується розчиняти в воді або улюбленому соку. Приймати відразу після приготування.