Протеїн яєчного білка MST є джерелом натурального білка для спортсменів і людей, які вживають низькокалорійну дієту. Протеїнова добавка Egg White Protein містить чистий яєчний білок у концентрованій формі та є хорошою альтернативою молочному білку.
У кожній порції Egg White Protein міститься 19,5 г швидкоусвояемого білка і всього 84 ккал, при мінімумі жирів і вуглеводів. Продукт ідеально підходить для людей, які мають непереносимість молочних продуктів або шукають спосіб збільшити споживання білка у своєму раціоні харчування.
Яичний білок є джерелом замінених і незамінних амінокислот, таких як треонін, триптофан, ізолейцин, лізин, метіонін і фенілаланін. Він підтримує нарощування мишечної маси, нормалізацію обміну речовин, зміцнення імунітету, швидку прирост сухої мишкової маси, підвищення силових показників і відновлення після тренування в короткі терміни. Також MST Egg White Protein сприяє зниженню рівня холестерину в крові.
Яичний білок, що міститься в Egg White Protein, володіє практично повною відсутністю жирів і вуглеводів, но містить велику кількість високоякісного білка. Він усваює повільніше сивороточного білка, але володіє більш тривалою дією, що дозволяє продовжити підвищення концентрації амінокислот і допомагає зменшити відчуття голоду. Яичний білок ідеально підходить для стимуляції мишечного росту і захисту від катаболізму. Він також підходить для людей з харчовою алергією на молочні продукти.
Преимущества білка яєчного білка MST:
- основний компонент – яєчний альбумін; li>
- умеренно висока швидкість засвоєння;
- відсутність жирів і незначна кількість вуглеводів;
- виявляється джерелом замінених і незамінних амінокислот (треонін, триптофан, ізолейцин, лізин, метіонін і фенілаланін) ;
- придатність як для набору маси, так і для похудіння;
- усваюється організмом майже на 100%;
- підходить для людей з непереносимою лактозою або алергією на сивороточные або казеїнові білки молока.
MST Egg White Protein є джерелом незамінних амінокислот, які потрібні організму для росту та підтримки мишкової маси та відновлення, зокрема лейцину, необхідного для росту миші і аргініну, стимулятор вироблення оксиду азоту.
Одним з основних особливостей яичного білка є практично повна відсутність жирів і вуглеводів, при цьому велика кількість високоякісного білка.
Яичний білок усваюється повільно. сивороточного білка, але володіє більш тривалою дією, т.е. надто підвищує концентрацію амінокислот, допомагає надто позбавитися від почуття голоду. Степень усвоєння яєчного білка близько до 100%. Це означає, що він ідеально підходить як для стимуляції мишечного зростання, так і захисту від мишкового руйнування (катаболізму). Відмінно підходить для людей з харчовою алергією на молочні продукти.
Состав | на 100 г | на 25 г |
Калорійність | 335 ккал< /p> | 84 ккал |
Жири | 0 г | 0 г |
- насиченi жири | 0 г | 0 г |
Вуглеводи | 5,71 г | 1,43 г |
- сахар | 3,82 г | 0,95 г |
Білок | 78 г | 19,5 г |
Соль | 3,7 г | 0,92 г |
Інгредієнти:
Порошок яєчного білка, ароматизатор, емулятор (карбоксиметилцеллюлоза натрію), соль, сукралоза, краситель, диоксид кремнія.
Содержит: яйца.
Рекомендації по застосуванню:
Смешать 1 порцію (1 мерна ложка - 25 г) порошку з 200 мл води, приймати до або після тренування. В дні відпочинку приймати добавку утром.