Червоний дріжджовий рис - це продукт, виготовлений шляхом ферментації рису грибом Monascus purpureus, який і надає йому червоний колір. Червоний дріжджовий рис здавна входить в раціон харчування народів Китаю та Сходу і використовується в традиційній китайській медицині. Він містить багато корисних для організму компонентів, які позитивно впливають на всі органи і системи. Червоний дріжджовий рис стимулює обмін речовин і циркуляцію крові, зберігає нормальну роботу печінки, нирок, відновлює функцію селезінки та шлунка, сприяє травленню, має властивість очищати кров і судини від токсинів і шлаків. Статини рослинного походження контролюють роботу ферментів, які нормалізують синтез холестерину в крові. Прийом препаратів на основі червоного дріжджового рису попереджає ризик розвитку атеросклерозу, гіпертонії, ішемічної хвороба серця, нормалізує рівень холестерину і контролює жировий обмін в організмі, знижує ризик виникнення хвороби Альцгеймера.
Now Foods, Red Yeast Rice
Застосування: по 2 капсули 1-2 рази на день без їжі. Розглянути питання про прийом цього продукту в поєднанні з NOW Sytrinol, ніацин і пантетін.
Інші інгредієнти: р астітельние полісахариди (капсула) і стеарат магнію (рослинний джерело).
Містить сою.
Не містить: цукор, сіль, пшеницю, клейковину, кукурудзу, молоко, яйця, молюски та консерванти.
попередження:
Вегетаріанська формула.
Тільки для дорослих.
Чи не іспользаванной цей продукт в період вагітності або годування груддю, при хворобах печінки.
Зберігати в прохолодному, сухому місці.