Koji Iron 27 mg від Solgar підтримує вироблення червоних кров'яних тілець і допомагає доставляти кисень до клітин.
Більше 2000 років японці використовували метод ферментації кодзі. Так роблять оцет, місо і соєвий соус. Ферментація - це природний процес, що дозволяє зберегти і поліпшити продукти.
«Кодзі» - це японський термін, що позначає «культивована зерно». Цей процес, заснований на їжі, починається з вирощування культури Коджі на вареному рисі. У міру дозрівання і бродіння кодзі збагачується залізом. Потім його збирають і переробляють в порошкоподібний залізо Коджі.
Ферментоване залізо Коджі Earth Source® Food:
- Підтримує здоров'я жінок, особливо під час вагітності, менструації і статевого дозрівання.
- Клінічно вивчено - ніжно діє на шлунок і легко всмоктується.
- Містить Ultimine ™, форму заліза з повільним вивільненням, на яку подана заявка на патент.
Склад в одній порції - 1 капсула:
Залізо (з ферментованого Коджі сульфат заліза, Ultimine ™) - 27 мг
Інгредієнти:
Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, органічна рисова лушпиння, суміш екстрактів органічного рису.
Рекомендації щодо застосування:
Приймайте по одній (1) рослинної капсулі в день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.